NLP

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. Met NLP zorg je ervoor dat je brein (Neuro) met taal (Linguïstisch) slimme dingen leert (Programmeren). NLP is dus, vanwege de taal, bij uitstek geschikt voor telefonische coaching. Met NLP kan je het volgende:

  • hulp & coaching bij psychische problemen zoals stress, depressie, woedeaanvallen, angsten, fobieën, trauma’s, burnout en vermoeidheid;
  • meer weten over verleden, heden en toekomst door met NLP van tevoren erachter te komen of beslissingen over bijvoorbeeld geld, liefde, vrienden goed of slecht uitpakken;
  • NLP geeft je een dertig jaren plan zodat je weet hoe je leven er de komende dertig jaar uitziet op het vlak van gezondheid, geluk, liefdesrelatie, kinderen, werk & woning en hoe snel je dit alles krijgt.

Hier zie je een voorbeeld video van hoe krachtig NLP werkt:

Om ervoor te zorgen dat jij de allerbeste coaching krijgt die mogelijk is, zijn al onze NLP Master Coaches allemaal uitgebreid opgeleid door Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij, Nederlands beste NLP trainer in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben zij allemaal de internationale NLP licentie naast hun NLP certificaten. Wanneer je met een van hen belt, dan weet je dat het helemaal goed zit.

Naast een gedegen opleiding, licentie en certificaten doen wij ook protowetenschappelijk onderzoek naar hoe goed NLP coaching werkt. Dat onderzoek laat zien dat van de mensen die de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 probleemdagen hadden (en dus flink in de nesten zaten) bij 80,3% binnen enkele weken het aantal probleemdagen gehalveerd is! Dus mocht jij ook teveel probleemdagen hebben, begin dan nu met NLP om minder problemen te krijgen en bel jouw persoonlijke NLP coach op 0909-0126. Al onze NLP coaches hebben alles wat zij jou leren eerst op zichzelf toegepast. Dus zij hebben ook een dertig jaren plan, weten van tevoren of een beslissing goed of slecht uitpakt en gaan goed om hun emoties.

Naast NLP werken wij met het Enneagram. Het Enneagram is de beste manier om de dynamiek van je persoonlijkheid in kaart te brengen. NLP is er om negatieve patronen die je hebt aangeleerd weer af te leren en te vervangen door positieve patronen. Het Enneagram laat zien hoe je bent: hoe in tijden van stress de negatieve kant van je karakter naar boven komt en hoe jij jouw positieve kant kan laten zien wanneer je ontspant. De Enneagram Test die wij doen, laat in 93% van de gevallen precies zien hoe jij in elkaar steekt. Alle NLP coaches hebben zo’n Enneagram Test gedaan en je ziet bij elke NLP coach zijn of haar Enneagramtype staan zodat je precies de juiste NLP coach voor jou vindt. Kortom, neem direct kontakt op en bel op 0909-0126 een van de NLP coaches om je Enneagramtype te ontdekken, problemen op te lossen en je leven nog mooier te maken.

NLP Master Coach levert geen medische dienst, maar een educatieve. NLP gaat er namelijk vanuit dat er helemaal niets mis is met de meeste mensen. Soms is er wat lichamelijks aan de hand en dan is een medisch traject prima. Maar de meeste mensen zijn veel beter af met NLP. Er is niks mis met mensen die psychische problemen hebben of gewoon wat vragen hebben. Het enige dat er aan de hand is, is dat zij nog niet hebben geleerd hoe met een moeilijke, onzekere of onbekende situatie om te gaan. Een NLP coach is hier een meester in en bij uitstek degene bij wie je snel terecht kan door meteen te bellen.

Wanneer je met een NLP coach aan de slag gaat, 1-op-1 en/of telefonisch, dan weet je binnen no time of er bij jou iets medisch aan de hand is of dat jij ook een van de vele bent die nog niet heeft geleerd hoe met een bepaalde situatie om te gaan. Of het nou om stress, woede, verdriet of angst gaat, met NLP leer je gemakkelijk, snel en effectief situaties aan te pakken en goed om te gaan met onzekerheid. NLP werkt niet bij iedereen, maar wel bij 80%-90% van de mensen. Wanneer NLP werkt, dan werkt het binnen enkele weken. De meeste mensen merken meteen na het eerste telefoontje al verbetering van hun situatie. Als onverhoopt blijkt dat bij jou NLP niet werkt, dan is er geen tijd verloren en kan je altijd nog het medische traject volgen. Op deze manier kan je via de telefoon risicovrij onderzoeken wat NLP voor jou kan betekenen. Dus kijk welke NLP coach online is en bel meteen 0909-0126!

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..