Licensed NLP Master Practitioner Rob van Ginkel

De klanten van Rob van Ginkel zijn vooral verbaasd dat in hun ogen soms onoverkomelijke problemen op een zo eenvoudige en ontspannen manier als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zoals een klant het zelf verwoorde: “Het was heerlijk dat de aandacht niet lag bij het verleden, de angst en het niet kunnen maar juist bij de mogelijkheden, gezond zijn en plezier hebben”. En dat is dan ook precies de filosofie van Rob: met passie en plezier gaat alles een stuk beter en makkelijker.

Als kind wilde Rob timmerman worden. De geur van gezaagd hout en het gevoel van spijkers in het hout slaan vond hij zo lekker (en vindt hij trouwens nog steeds). Timmerman is Rob nooit geworden maar hij is wel begonnen bij een groot bouwbedrijf als organisatie deskundige.

Als gevolg van een reorganisatie raakte Rob zonder werk en vond nieuw werk als groepsleider in een gesloten jeugdinrichting. Al snel merkte Rob dat hij werken met mensen veel interessanter vond dan werken met dingen. De bijbehorende studie op de Sociale Academie was wel een aparte ervaring. Het was de tijd van onder andere Dolle Mina en Sociale Actie en dat was wel wat anders dan werken in een bouwomgeving.

Uiteindelijk vond Rob zijn passie in het trainen en coachen van mensen, vooral gericht op alles rond persoonlijke effectiviteit. Hierbij vond hij het vooral belangrijk dat mensen echt met passie en plezier werken en leven. Alleen dan kun je immers werkelijk effectief zijn.

Ruim 10 jaar geleden besloot Rob om als zelfstandig coach aan de slag te gaan. Rond die zelfde tijd kwam hij ook in aanraking met NLP. De eenvoudige manier en het snelle resultaat spraken mij direct aan. En het paste prima in mijn visie dat leren leuk en makkelijk hoort te zijn. Intussen gebruikt Rob NLP en hypnose als belangrijkste onderdelen bij zijn coaching. Rob heeft daarbij vooral veel ervaring met het oplossen van (extreme) angst en verslavingen.

Wil jij ook op een snelle en plezierige manier weer meer passie en plezier in je leven terug hebben?

Bel dan met Rob (09090126 coachnummer 42) of kijk hier voor meer informatie.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..