Licensed NLP Master Practitioner Tatiana van Gaasbeek

Tatiana van Gaasbeek is geboren in Zaandam. Het gezin waarmee ze is opgegroeid in Koog aan de Zaan bestaat uit haar moeder Jolanta (die van Poolse afkomst is), haar vader Jos (een geboren Haarlemmer) en haar 2 jaar jongere broer Vincent.

Al van jongs af aan is zij erg creatief en sportief en interesseert zij zich op het gebied van gezondheid. Tijdens haar jeugd doet ze veel aan turnen, tennis en tekenen.

Na de HAVO kiest ze voor de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek, maar besluit er na haar propedeuse toch mee te stoppen. De opleiding is interessant, maar erg theoretisch.

Ze gaat 4 dagen in de week administratief werk doen en 1 dag in de week volgt zij de particuliere opleiding Visagie/Make-up Artist. Ze haalt haar diploma, maar wilt verder leren. Ze is erachter gekomen dat het iets creatiefs moet zijn, want daarin kan zij haar ei kwijt.

Het wordt een MBO opleiding Grafisch Vormgeven. Wanneer zij 4 jaar later haar diploma heeft behaald, begint ze te werken in de grafische branche. In de 7 à 8 jaar die volgen, werkt ze bij verschillende reclamebureau’s, ontwerpstudio’s, drukkerijen en uitgeverijen. Dat doet zij afwisselend als grafisch vormgever en desk top publisher (dtp’er). Hoe vaker ze op functies gezet wordt waarbij ze alleen uitvoerend dtp-werk mag doen, i.p.v. ontwerpen, hoe sneller haar passie voor het vak verdwijnt. Een baan die bij haar wensen en vaardigheden past, is moeilijk te vinden...vooral als tijdens het uitbreken van de economische crisis de grafische bedrijven bij bosjes failliet gaan.

Omdat zij zich ook buitengewoon interesseert voor persoonlijke ontwikkeling, volgt zij in 2009 een NLP opleiding bij Tieds. Dit bevalt zo goed, dat ze overweegt NLP coach te worden, maar niet voordat ze de NLP Master Practitioner heeft gedaan. Na in 2012 haar certificaat voor de NLP Master Practitioner opleiding bij TIOUW te hebben behaald, start zij haar eigen coachingspraktijk op: Mindtrain.

In het begin coacht Tatiana iedereen die haar pad kruist. Vervolgens besluit zij van emotioneel management haar niche te maken met de nadruk op depressie. Hoewel ze hier goede resultaten mee behaalde met haar cliënten, had ze moeite om aan voldoende klanten te komen.

Na een succesvolle pilot op het gebied van NLP en allergieën kiest zij ervoor om zich te richten op coaches en therapeuten met een allergie. Haar doel is deze ondernemers van hun allergie af te helpen, zodat zij zonder de belemmeringen die de allergische klachten veroorzaakten hun vak kunnen uitoefenen en zichzelf goed zichtbaar in de markt kunnen zetten.

Naast de NLP opleidingen heeft Tatiana ook tal van workshops en seminars gevolgd ter aanvulling en verbetering van haar vaardigheden op zowel business als persoonlijk vlak.

Vooral het seminar Unleash The Power Within van topprestatiecoach Anthony Robbins heeft grote indruk op haar gemaakt. Sindsdien volgt zij hem op de voet en heeft ze talrijke audiobestanden van hem beluisterd, video’s bekeken en boeken gelezen. Zij maakt handig gebruik van de daaruit opgedane kennis in haar coaching en trainingen en laat zo haar cliënten ervan meeprofiteren.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..