Bellen

De snelste manier om direct aan de slag te gaan is door te bellen. Dat geldt zowel voor mensen die in de problemen zitten en daar met NLP vanaf willen komen, als voor mensen die NLP of het Enneagram willen gebruiken om verder te groeien.

Voor mensen met psychische problemen

Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) werkt zowel goed voor het oplossen van problemen die al lange tijd spelen als nieuwe psychische problemen. Wel blijkt: hoe sneller je met NLP problemen aanpakt hoe beter NLP werkt en hoe eerder je er weer vanaf bent.

NLP werkt snel en effectief. NLP is leuk om te doen. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat NLP heel goed werkt over de telefoon. Vergeleken met hoe gemakkelijk NLP is om te doen, is de eerste stap meestal het moeilijkst: de beslissing nemen om aan de slag te gaan om de problemen op te lossen. Uit ons statistisch onderzoek blijkt dat 80.3% van de mensen die met NLP aan de slag gaan uit de problemen komen. Bovendien weet je heel snel of NLP voor jou werkt. Al tijdens het eerste telefoongesprek ontdek je, in zo’n 30 minuten, hoe goed NLP werkt om jouw problemen op te lossen. Kortom, kijk op de voorpagina wie er online is en bel hem of haar meteen!

Voor mensen die willen groeien

Normaal gesproken ligt een NLP training meer voor de hand voor mensen die NLP willen gebruiken om zichzelf te ontwikkelen. Toch hebben we de afgelopen jaren veel mensen kunnen helpen met specifieke vragen over NLP or het Enneagram.

Mocht je vragen hebben over NLP dan zijn we heel goed in staat om heel precies en nauwkeurig telefonisch uit te leggen hoe NLP in elkaar steekt. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch de NLP Test te doen of een Enneagram consult. Van beide leer je veel en ontdek je meteen hoe goed je NLP en het Enneagram kan gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. Telefonisch met NLP aan de slag gaan is een leuke en gemakkelijke manier om zowel kennis te maken met NLP als met de beste NLP coaches en NLP trainers van Nederland en België.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..