Skypen

Hoewel telefonische NLP coaching prima werkt, is NLP Skype coaching de modernste manier van NLP coaching. NLP Master Coach werkt het met NLP coachingsformat van stichting NLP Kring. Uit ons statistisch onderzoek blijkt dat 80.3% van de mensen op deze manier uit de problemen komt. Kortom, alle reden om direct aan de slag te gaan met NLP Skype Coaching wanneer je last hebt van psychische problemen.

Het NLP coachingsformat van stichting NLP Kring omvat een programma van zes uur. Om die reden is het NLP Skype Coachingspakket bij NLP Master Coach ook zes uur NLP Skype Coaching. Tijdens deze zes uur ga je samen met de NLP Master Coach de volgende zes dingen doen:

  1. Uitzoeken welk Enneagramtype het beste bij jouw gedrag past en wat dat betekent voor de richting van je leven.

  2. Leren om negatieve gevoelens te stoppen en te vervangen door een krachtig gevoel van rust en positiviteit.

  3. Ellende uit het verleden neutraliseren zodat je brein het loslaat en je de ellendige dingen van het verleden vergeet.

  4. Zorgen over de toekomst wegnemen en vervangen door een toekomstvisie die vertrouwen uitstraalt zodat je je weer goed voelt.

  5. Stoppen met piekeren en in plaats daarvan weer constructief denken.

  6. Een positief dertig jarenplan maken dat laat zien dat de problemen weg zijn en je dertig geweldige jaren tegemoet gaat.

Wanneer je met NLP Skype Coaching aan de slag wil, bestel dan de zes uur NLP Skype Coaching via de onderstaande knop. Zodra je bestelling binnen is, gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat de dichtstbijzijnde NLP Master Coach contact met je opneemt voor de eerste Skype sessie. Het is handig wanneer de NLP Master Coach dichtbij woont, want als er iets aan de hand is dan kan je probleemloos bij hem of haar langskomen.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..