NLP Test

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een van de aller krachtigste en meest effectieve methoden om allerlei emotionele en psychische problemen op te lossen. Helaas, werkt NLP niet bij iedereen. Bij ongeveer 50% van de mensen werkt NLP direkt. Bij 40% van de mensen is er een traject nodig van enige weken om te zorgen dat NLP gaat werken. En tot mijn spijt is er een groep van ongeveer 10% waarbij het niet lukt om NLP aan de gang te krijgen.

Van tevoren is niet te zeggen bij wie NLP wel goed werkt en bij wie niet. De ervaring leert dat het vaak zo is dat hoe erger de klachten zijn, hoe beter NLP werkt. Vandaar dat ik mij zoveel moeite getroost om je van dienst te zijn en op een laagdrempelige manier je mogelijkheden te bieden om zelf uit te zoeken wat NLP voor jou kan betekenen. Al was het maar omdat het moeilijkste gedeelte van mijn werk is om mensen zover te krijgen dat zij zich laten helpen. Met NLP kan je heel veel bereiken, alleen dien je zelf natuurlijk wel de eerste stap te zetten.

Daarbij geldt dat hoewel je NLP prima in je eentje op jezelf kan toepassen, het met iemand anders vaak stukken makkelijker gaat. Vandaar dat NLP Master Coach zeer laagdrempelig de NLP Test aabiedt. Juist omdat wanneer NLP werkt, het heel snel werkt, is het in bijna alle gevallen het verstandigst om eerst te kijken wat je met NLP kan bereiken. Blijkt NLP onverhoopt niet te werken, dan kan je altijd nog andere stappen ondernemen. Maar blijkt NLP zoals bij vele andere mensen bij jou ook prima te werken, dan heb je een hele eenvoudige, ontspannen en plezierige manier gevonden om problemen op te lossen.

Tegelijkertijd realiseer ik me dat dit niet de beste economische tijden zijn. Vandaar dat de NLP Master Coaches een werelddeal georganiseerd heb in de vorm van de NLP Test! Deze Test die zo’n 30 minuten duurt, test hoe goed je bent in de belangrijkste elementen van NLP: voelen, visualiseren en je gedachten beïnvloeden. Tijdens de NLP Test leer je meteen beter omgaan met je emoties, positief denken en je verleden en toekomst op orde te brengen. Aan het einde van de NLP Test weet je definitief wat NLP voor jou kan betekenen en in hoeverre NLP voor jou die gemakkelijke en effectieve oplossing is.

De NLP Test vindt telefonisch plaats en duurt zoals gezegd ongeveer 30 minuten. Na afloop noteert de NLP Master Coach je adresgegevens en krijg je de populaire “Leer je goed voelen met NLP” CD ter waarde van 24,95 euro gratis thuisgestuurd zodat je thuis ook nog verder kan oefenen. Het slimste is om een NLP Master Coach te zoeken die online is en enigszins bij jou in de buurt zit. Want mocht er naar de NLP test dan aanleiding zijn om langs te komen dan hoef je minder ver te reizen. Dus wanneer je de NLP Test wilt doen, kijk dan op de voorpagina van NLP Master Coach, kies een coach en draai het nummer. Zodra je de coach dan aan de lijn hebt, zeg je dat je een NLP Test wilt doen en dat weet hij of zij wat er dient te gebeuren.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..