Meedoen

Zoals je kan zien, hebben we nog steeds veel behoefte aan versterking van ons team van NLP coaches. Dus wanneer jij NLP coach bent of NLP coach wil worden en mee wilt doen, laat dan van je horen. Omdat wij kwaliteit zo hoog in de vaandel hebben staan, is de procedure dat we eerst een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek hebben om in kaart te brengen wat jij in huis hebt en wat wij kunnen bieden. Wanneer je via het onderstaande formulier het verkennende gesprek aanvraagt, ontvang je meteen ons business plan voor de NLP coach wat laat zien wat je investering in opleiding en marketing is en wat de opbrengsten zijn als zelfstandig NLP coach alsmede hier op NLP Master Coach.

NLP Master Coach werkt alleen met Licensed NLP Practitioners™ en Licensed NLP Master Practitioners™ zodat we precies de standaard van de internationale Society of NLP volgen. Daarnaast maakt NLP Master Coach gebruik van het coachingsformat van Stichting NLP Kring. Beide zijn nodig om mee te kunnen doen met NLP Master Coach. In totaal zijn er dan drie mogelijkheden:

  1. Je hebt nog geen NLP Practitioner certificaat. In dat geval dien je eerst de opleiding tot NLP coach te volgen. Het tarief voor deze opleiding is 5000,- euro incl 21% BTW. Het omvat de NLP Practitioner, de NLP Master Practitioner en de NLP Coach opleiding. Na vier maanden ben je Licensed NLP Practitioner en kan je mee doen met NLP Master Coach.
  2. Je hebt een NLP Practitioner certificaat. In dat geval kan je meteen meedoen met de NLP Master Practitioner opleiding. Het tarief is 2750,- euro inc. 21% BTW en na vier maanden kan je meteen meedoen met NLP Master Coach.
  3. Je bent al NLP Master Practitioner, maar geen Licensed NLP Master Practitioner™ en/of je bent niet opgeleid door een NLP Trainer van Stichting NLP Kring. In dat geval is er een nascholingsprogramma. Het tarief hiervoor is 2750,- euro inc. 21% BTW. Na de nascholing kan je meteen meedoen met NLP Master Coach.

Welke situatie ook op jou van toepassing is, vraag met het onderstaande formulier het gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek aan. Een medewerker maakt dan een afspraak om telefonisch of face to face een gesprek te hebben met Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij. Dus vraag dit verkennende gesprek meteen met het formulier hieronder aan:

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..