Langskomen

Langskomen om face-to-face te NLP coachen is de vertrouwde manier van NLP Coaching die nog steeds het beste werkt. Alleen heeft het natuurlijk meer voeten in aarde dan telefonische NLP Coaching of NLP Skype Coaching. Om die reden is er een ander tarief afhankelijk van de kwalificaties van de NLP Master Coach. Als het tarief niet past, dan is het wel heel belangrijk om de telefoon te pakken of NLP Skype Coaching te bestellen. Want bij psychische problemen geldt: hoewel NLP ook prima werkt wanneer je er later mee aan de slag gaat, hoe eerder je start hoe beter NLP werkt en hoe sneller je van je problemen af bent.

Waar je ook mee zit, waar je ook hulp bij nodig hebt, waar je ook maar over wilt praten met iemand, voor alles zit een NLP Master Coach voor jou klaar. Onze NLP Master Coaches zijn goed getraind om die aanpak te kiezen die het beste bij jou past. Deze wordt dan speciaal voor jou op maat gemaakt en is gebaseerd op het NLP coachingsformat van stichting NLP Kring.

De aanpak van problemen volgens het NLP coachingsformat van stichting NLP Kring ziet er als volgt uit:

Stap 1: ontdekken wat je wil bereiken
De meeste mensen weten goed wat ze niet willen, maar slecht wat ze wel willen. Onze NLP Master Coaches zorgen ervoor dat je erachter komt wat je wel wil. Plus onze NLP master Coaches controleren of wat je wil wel voldoet aan de vier NLP eisen die garanderen dat je doel ook een goed doel is om te hebben.

Stap 2: vaststellen wat er in het verleden is gebeurd
NLP gaat ervan uit dat het verleden je alleen nog maar beïnvloedt in het heden door de negatieve patronen die je in je leven hebt opgepikt. Tijdens de NLP coaching zoeken we uit van welke negatieve patronen je af wilt en welke positieve patronen je wilt aanleren.

Stap 3: je persoonlijkheidstype qua Enneagram ontdekken
Iedereen heeft een persoonlijkheid. Jouw persoonlijkheid is wat jou jou maakt. Niemand wil van persoonlijkheid veranderen, maar we willen allemaal dat de gezonde en positieve kant van ons karakter naar boven komt in plaats van de ongezonde en negatieve kant. Om die reden zoeken we goed uit wat je Enneagramtype is.

Stap 4: je eigen brein leren beheersen
Met NLP leer je om je eigen breinprocessen goed te beheersen zodat je:

  • Nare en ellendige gevoelens stopt en vervangt door een krachtig goed gevoel van vertrouwen, rust en ontspanning;

  • traumatische ervaringen uit het verleden neutraliseert;

  • zorgen over de toekomst wegneemt en vervangt door toekomstbeelden die je zelfvertrouwen geven;

  • stopt met piekeren en in plaats daarvan constructief te denkt.

Stap 5: goede beslissingen leren nemen
Ons onbewustzijn weet diep van binnen of een beslissing in de toekomst goed of slecht uitpakt. Alleen luisteren we daar bewust vaak slecht naar. Met NLP leer je om die onbewuste kennis van de toekomst bewust te maken zodat je van tevoren weet of een belissing goed of slecht uitpakt.

Stap 6: een positiever zelfbeeld
Iedereen heeft een zelfbeeld, maar bijna iedereen heeft een negatief zelfbeeld of een zelfbeeld wat niet positief genoeg is. Met NLP leer je hoe je een positiever zelfbeeld krijgt.

Stap 7: het dertig jaren plan
Het dertig jaren plan is de kroon van NLP. Hiermee zorg je ervoor dat al je dromen, wensen en doelen uitkomen en waar worden gemaakt. Door je leven te verbeelden over een jaar, over twee jaar, vijf jaar vijftien jaar en dertig jaar weet je precies wanneer je wat in je leven krijgt. Zonder NLP is dat onmogelijk om te doen, maar er is een NLP techniek waarmee je dit heel goed voor elkaar krijgt.

Al onze NLP Master Coaches zijn zeer goed opgeleid om jouw problemen op te lossen met dit zeven stappenplan. Maar daarnaast is er ook alle ruimte voor je eigen vragen, ideeën en verhalen. Uiteindelijk gaat NLP ervan uit dat alle mensen uniek zijn en dat iedereen een aanpak op maat verdient. Vandaar dat wanneer je nu met een van de NLP Master Coaches afspreekt, jij dat ook krijgt.

Alle niveaus hebben dezelfde opleiding genoten en kunnen alles wat je met NLP en hypnose kan. Het enige verschil is dat een NLP Master Trainer meer ervaring heeft dan een NLP Trainer. De NLP Trainer meer ervaring heeft dan een NLP Coach en dat een NLP Coach meer ervaring heeft dan een NLP Master Practitioner. Alleen een NLP Practitioner weet daadwerkelijk minder.

Aan de hand van het statistisch onderzoek dat wij doen kan je stellen dat de kans dat de problemen worden opgelost als volgt zijn:

Kans dat je probleem wordt opgelost met NLP:

NLP Master Trainer 90%
NLP Trainer 85%
NLP Coach 80%
NLP Master Practitioner 75%
NLP Practitioner 60%


Het tarief van een NLP Master Coach is alleen voor de oplossing en nooit voor de uren. Daarvoor zijn drie tot vijf sessies van twee uur nodig. De onderstaande bedragen zijn dan ook voor de oplossing van jouw probleem. Daarbij geldt een no cure, no pay garantie. Dat wil zeggen dat wij pas de NLP Master Coach betalen wanneer jij hebt aangegeven dat de problemen zijn opgelost. Is daar na vijf sessies geen sprake van dan betalen wij 100% van het bedrag binnen 5 werkdagen aan jou terug. Je loopt dus geen enkel risico want wij hanteren deze duidelijke en onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie: of je bent van je probleem af na drie tot vijf sessies of wij betalen je 100% terug en jij hebt alleen je tijd en energie in NLP geïnvesteerd. Omdat wij als onafhankelijke derde dit garanderen en de NLP Master Coach pas wordt betaald nadat wij van jou hebben gehoord dat de NLP Coaching heeft gewerkt, is er ook geen discussie met de NLP Master Coach of NLP nu wel of niet de oplossing is. Kortom, vandaag nog met NLP coaching starten is 100% veilig en geheel vrij van risico. Dus maak in het onderstaande formulier je keuze welk niveau NLP coaching je wilt:

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..