Enneagram

Er zijn negen Enneagramtypes en dus ook negen verschillende NLP coaches:

  1. De Perfecte NLP Coach: deze NLP coach weet precies hoe alles moet; hij of zij is erg goed in staat om jou te helpen je leven op orde te krijgen; hij of zij heeft de beste oplossingen voor jou in huis.
  2. De Helpende NLP Coach: deze NLP coach is sterk emotioneel bij jou betrokken en hij of zij zorgt echt voor je en weet je goed te helpen.
  3. De Succesvolle NLP Coach: deze NLP coach gaat voor succes op het gebied van liefde, relaties, werk en geld.
  4. De Romantische NLP Coach: deze NLP coach zoekt goed uit wat jij wil, wat jouw taak hier op aarde is en hoe jij niet alleen jouw leven kan verbeteren maar ook dat van anderen.
  5. De Analytische NLP Coach: deze NLP coach zoekt goed uit wat er met jou aan de hand is en wat voor jou het beste pad is om een geweldig leven te krijgen.
  6. De Loyale NLP Coach: met deze NLP coach bouw je echt een relatie op en hij of zij zal je voor lange tijd door dik en dun steunen. Daarnaast is hij of zij ook een hele slimme coach die precies weet wat een goede, maar ook veilige volgende stap is om te zetten in je leven.
  7. De Genietende NLP Coach: voor deze NLP coach staat een ding als een paal boven water: waar het om draait in het leven, is om van het leven te genieten, plezier te maken, te ontspannen en vooral veel lol te maken.
  8. De Baas NLP Coach: soms is het handig om iemand in je leven te hebben die flink van wanten weet, je de goede richting op stuurt en van aanpakken weet. In zo’n geval ben je met deze NLP coach goed uit, want hij of zij is daadkrachtig, houdt van aanpakken en zorgt ervoor dat het snel weer goed met je gaat.
  9. De Bemiddelende NLP Coach: deze NLP coach staat altijd voor je klaar en kan je dag en nacht bellen voor hulp. Hij of zij is zeer met je begaan en weet altijd hoe jij het beste kan worden geholpen.

Het leven is te mooi om het te verpesten. Om die reden is het van groot belang om direct te bellen wanneer er iets aan de hand is, je iets wilt weten of een NLP coach je ergens mee kan helpen. Dus kijk welke NLP coaches online zijn en mocht je dan niet meteen kunnen kiezen, bel op 0909-1234 dan de NLP coach die qua Enneagramtype het beste bij je past. Het grootste belang is echter dat je vandaag voor jezelf kiest. Dus neem nu nog contact op met een NLP coach.

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..