Depressie stoppen

Een depressie heb je in vele soorten en maten. De afgelopen tien jaar hebben de coaches van Stichting NLP Kring met tal van mensen gewerkt met een depressie. Mijn naam is Joost van der Leij. Als voorzitter van stichting NLP Kring heet ik je hartelijk welkom op NLP Master Coach. Meer dan tien jaar en bij meer dan 1500 mensen zijn de NLP Master Coaches en ik bezig om mensen te helpen om van hun depressie af te komen.p>

Of het nu gaat om een depressie waarbij je nare en ellendige gevoelens hebt of geen toekomst meer ziet of een klinische depressie, uiteindelijk beleeft iedereen het op een geheel eigen unieke manier. Daarom stellen wij dat er niets mis met je is. Het enige dat er aan de hand is, is dat je nog niet geleerd hebt hoe je een depressie kan stoppen en vervangen door een krachtig goed gevoel van rust, kalmte, zelfvertrouwen en kracht. Om dat te bereiken zijn er een aantal eenvoudige maar niet voor de hand liggende oefeningen die je zelf kan doen of onder begeleiding van NLP Master Coach, face-to-face of via 0909-0126. NLP Master Coaches zijn er voor elk budget en zij werken face-to-face altijd op basis van no cure, no pay zodat je nooit zorgen hoeft te maken dat je niet waar voor je geld krijgt. En wij werken altijd vanuit het idee om je eerst gratis te laten ervaren wat wij voor je kunnen betekenen. Daarom bieden wij je de onderstaande handleiding "Hoe stop je een depressie" gratis aan. In deze gratis handleiding staan al deze eenvoudige oefeningen beschreven.

Artsen, psychologen en psychiaters claimen altijd dat weliswaar een depressie meestal geen "echte" depressie is en dat in die gevallen dit soort oefeningen inderdaad prima werken, maar dat een kleine groep mensen wel een "echte" klinische depressie heeft. In de ervaring van de NLP Master Coaches is dat geenszins het geval. Keer op keer werken wij met mensen die officieel een depressie hadden. Sommige zelfs meer dan vijftien jaar inclusief opnames en begeleiding door psychiaters. Wanneer zij dan met deze eenvoudige oefeningen zich weer goed leren voelen, doet de begeleidende arts of psychiater altijd alsof het dan toch geen "echte" depressie was.

Een depressie is normaal

De waarheid is dat je slecht voelen in de vorm van een depressie een normale functie van het brein is. Het is een waarschuwingssignaal om aan te geven dat er iets aan de hand is. Echter, omdat onze huidige maatschappij zo veilig is in vergelijking met bijvoorbeeld de oertijd, is er geen noodzaak meer om een depressie te hebben. Vandaar dat het prima is om met een aantal eenvoudige oefeningen de depressie te stoppen en weer een toekomst te gaan zien. Weer te gaan leven in plaats van overleven. Een depressie is normaal, maar nu is de tijd gekomen om iets bijzonders te doen, namelijk er met groot gemak snel en effectief voor lange tijd er vanaf te komen.

Omdat wij niet van tevoren kunnen garanderen dat deze oefeningen bij iedereen werken, stellen wij ze eerst gratis ter beschikking zodat je zelf kan uitvinden in hoeverre je merkt dat deze eenvoudige oefeningen inderdaad een uitkomst bieden voor je depressie. Mocht je daarna meer hulp nodig hebben, dan staan wij voor je klaar. Het is goed om te weten dat je dan al reeds zelf hebt ervaren wat je met deze technieken kan om je depressie aan te pakken. Jouw belang staat voorop. Dat blijkt niet alleen uit het gratis aanbieden van deze technieken, maar ook uit het feit dat de wij alleen op basis van no cure, no pay werken wanneer wij iemand helpen om van een depressie af te komen.

Testimonial:

"Hallo Joost,

Ik wilde u hierbij bedanken, uw NLP technieken zijn fantastisch gebleken voor mij, in een oogwenk had ik de logica er helemaal van begrepen en heb ik deze al doorgegeven aan mijn klanten (ik werk theraeutisch) het is ongeloofelijk hoe snel deze technieken kunnen werken toch voor mij alleszins. Ik heb vorige week een probleem kunnen oplossen dat al 4 jaar lang als een WIG tussen mij en mijn partner staat, verder heb ik de duisternis die ik al jaren voel maar niet echt begreep kunnen oplossen.

Vriendelijke groeten, Iris."

Het belangrijkste is echter om eerst uit te zoeken wat je met deze technieken zelf kan bereiken om je depressie aan te pakken. Wanneer deze technieken werken om je depressie te verminderen of zelfs te doen verdwijnen, dan werken ze snel en zijn ze zeer effectief bij een depressie. Het heeft dus veel zin om eerst met deze technieken aan de slag te gaan om je depressie te stoppen voordat je andere dingen doet om van je depressie af te komen. Wanneer je deze technieken voor jezelf wilt uitproberen om te ontdekken hoe goed zij werken om je van je depressie te verlossen, vraag dan de gratis handleiding aan met het onderstaande formulier.

Het "Stop depressie" systeem opvragen is 100% veilig want wij hebben net zo grote hekel aan spam als jij en we zullen je gegevens dan ook nooit aan derde partijen afstaan:

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..