Enneagram Consult

Er zijn drie goede redenen om met zekerheid je eigen Enneagramtype met een Enneagram Consult te ontdekken. De eerste reden is dat elk Enneagramtype vijf kerneigenschappen heeft. Elke kerneigenschap kan positief of negatief uitpakken. Kort gezegd: of de negatieve kant van je karakter komt naar boven, of de positieve. Wanneer je weet wat je Enneagramtype is, dan kan je goed in de gaten houden of je de negatieve kant opgaat met je leven of juist de positieve.

De tweede reden is dat je van het Enneagram leert wat voor gedrag je vertoont als je begint te stressen. Op die manier leer je in een heel vroeg stadium stress te herkennen en kan je actie nemen voordat het te laat is. Want het Enneagram leert je ook hoe je gedrag zo kan veranderen dat stress stopt en dat je begint te ontspannen.

De derde reden is dat elk mens een grote valkuil heeft waarvan hij zelf denkt dat het juist een sterk punt van hem is. Met het Enneagram leer je deze valkuil herkennen voor wat het is: een groot probleem. Heb je geen oog voor de valkuil, dan merk je daar zelf niet zoveel van. Alleen vertaalt het zich in pech. Vind je dat je meer pech in je leven hebt dan anderen? Dan geeft het Enneagram je duidelijkheid waarom en leer je meteen ook hoe je minder pech in je leven krijgt en meer mazzel.

Drie manieren voor een Enneagram consult

Om met zekerheid je Enneagramtype vast te stellen, is het het beste om met een Enneagram expert aan de slag te gaan. Alle NLP Master Coaches zijn ook expert in het Enneagram omdat ze het Enneagram in hun opleiding hebben gekregen. Er zijn drie mogelijkheden om het Enneagram te leren:

(1) Enneagram Training

Mogelijkheid 1 is het volgen van een Enneagram training. Het beste programma daarvoor is het NLP & Neurogram Weekend. Het tarief is 395,- euro inc. 21% voor een driedaagse workshop met Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij. Voor alle details, data of het inschrijfformulier ga je naar: het NLP & Neurogram Weekend in Centrum de Roos in Amsterdam.

(2) Enneagram Consult op locatie

Mogelijkheid twee is een afspraak maken met een NLP Master Coach bij jou in de regio voor een Enneagram Consult. Een Enneagram Consult duurt 1-2 uur. In het Enneagram Consult wordt je Enneagramtype bepaaltd en vragen die je hebt beantwoord. Het tarief voor het Enneagram Consult is 195,- euro inc. 21% BTW en je krijgt een gratis exemplaar van het boek "Het Neurogram: je persoonlijkheid neurologisch verklaard met het Enneagram" van Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij. Met het onderstaande formulier schrijf je je in voor een Enneagram Consult bij een NLP Master Coach naar keuze.

(3) Telefonisch Enneagram Consult

De derde mogelijkheid is om telefonisch je Enneagramtype te bepalen. In een ongeveer 20 minuten durend interview ontdek je samen met de NLP Master Coach welk Enneagramtype het beste bij jouw gedrag past. Wanneer je via de telefoon je Enneagramtype wil bepalen, dan kijk je op www.nlpmastercoach.nl welke NLP Master Coach beschikbaar is en daarna bel je hem of haar op het nummer 0909-0126 en geef je het coachnummer door. Daarna word je direct doorverbonden met de desbetreffende NLP Master Coach!

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..