Gratis Enneagram Test

Er zijn vele manier om je persoonlijkheid inzichtelijk te maken. Methoden zoals astrologie of numerologie tot meer wetenschappelijke methodieken als MBTI, Spiral Dynamics of Management Drives. Binnen de psychologie is de Big Five de meest gebruikte methode. Het Enneagram is hierbij een buitenbeentje dat van alles wat lijkt te hebben. De ervaring is dat om je persoonlijkheid te bepalen het Enneagram het beste werkt.


De afgelopen 12 jaar heb ik bij meer dan 3000 mensen in Nederland, Belgie, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en de Verenigde Staten mensen geholpen hun Enneagram te bepalen. Wanneer dit, zoals bij mij, correct en volledig gebeurt dan krijgt de overgrote meerderheid een innerlijke zekerheid dat zij, soms eindelijk, inzicht in hun persoonlijkheid gekregen hebben.

De beste manier om achter je Enneagram te komen, is om 1-op-1 met een NLP Master Coach aan de slag te gaan en in een vraaggesprek te ontdekken welk type het beste bij jou past. Dus kijk op nlpmastercoach.nl om te zien wie er online is en bel direct 0909-0126 om je persoonlijkheid te bepalen. Mocht je toch eerst graag zelf aan de slag gaan met een persoonlijkheidstest of met een Enneagramtest dan heb ik een gratis handleiding voor het bepalen van je Enneagram gemaakt.

In de gratis handleiding voor het bepalen van je persoonlijkheid staan alle kernvragen die worden gebruikt om in een 1-op-1 vraaggesprek mensen te helpen hun eigen Enneagram te vinden. Aan de hand van deze vragen en je eigen emotionele reactie op de vragen kan je prima een eerste indicatie krijgen van welk type het beste bij je past. Wanneer je deze gratis handleiding voor het bepalen van je Enneagram wilt hebben, vul dan je gegevens in in het onderstaande formulier:

comments powered by Disqus
NLP Master Coach BV

eMail: joost@tiouw.com

Postbus 134
1230AC LOOSDRECHT
Over ons

Zoek op de website..